Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

12.03.09

Hledam praci 2

V soucasne dobe funguje v Ceske republice velke mnozstvi personalnich agentur. Nize najdete odkazy a zakladni informace o nejvetsich z nich, ktere poskytuji velky vyber pracovnich prilezitosti ze vsech sfer zivota.

www.hays.cz

Hays ma sve hlavni sidlo v Praze, ale pripadne pohovory je mozne uskutecnit take v Brne a Ostrave. Z vlastni zkusenosti muzu rict, ze spolecnost ma velmi prijemne a ochotne personalisty a jeji nabidka prace se neomezuje jen na Ceskou republiku ale diky mezinarodnimu charakteru firmy jsou schopni Vam najit praci i v zahranici.

www.grafton.cz

Hlavni vyhoda agentury Grafton spociva v poctu jejich pobocek, ktere jsou rozesety po cele republice. Agentura Vam pomuze najit praci jak administrativni tak manazersky job, ale i delnicke a manualni prace.


www.adecco.cz

Adecco je jedna z nejvetsich svetovych agentur s sirokou paletou ruznych pracovnich prilezitosti. Umoznuje Vam najit praci jak v Ceske republice tak i v zahranici.


www.manpower.cz

Dalsi z velkych hracu na poli personalnich agentur. Manpower ma sirokou skalu pobocek a solidni nabidku pracovnich mist.


www.hofirek.cz

Jeden z mala hracu na poli personalnich agentur, ktery pochazi primo z Ceske republiky. Hofirek se orientuje zejmena na manazerske a administrativni pozice a obcas zde muzete zajit skutecne zajimave profese, ale spise vyjimecne.


V soucasne dobe pusobi v Ceske republice desitky personalnich agentur. Jeden z dobrych prehledu muzete najit na www.personalniagentury.cz.



Dalsi odkazy na hledani prace:
Kde hledat praci
Brigady a docasne prace
Dalsi stranky na hledani prace
Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin