Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

12.03.09

Vitejte

Dobry den,

vitejte na mem blogu. Vzhledem k tomu, ze v soucasne dobe existuje nepreberne mnozstvi pracovnich agentur, headhunterskych spolecnosti a desitky webovych stranek tykajici se hledani prace, rozhodl jsem se v nich udelat trochu poradek a prinest Vam prehled tech nejlepsich s nejvetsi nabidkou pracovnich prilezitosti.

Tento blog se nevenuje poskytovani nebo nabizeni prace, ale jedna se pouze o jakousi krizovatku vsech techto agentur a stranek, ktera Vam snad pri hledani noveho mista budou ku prospechu.

Blog se zameruje jak na hledani pracovnich mist v Ceske republice tak i v dalsich statech sveta.

Preji fajn den
Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin