Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

12.03.09

Prace v zahranici

Vzhledem k tomu, ze je Ceska republika v Evropske unii, maji obcane Ceske republiky moznost pracovat i v nekterych statech Evropy. Zakladnim krokem pri hledani prace v zahranici mohou byt nasledujici odkazy:

Europa - oficialni web Evropske Unie

Zde mate moznost zadat zakladni kriteria pro vyhledavani prace. Hlavni vyhodou je, ze je stranka v cestine a jedna se o oficialni web Evropske unie, ktery eliminuje ruzne pochybne agentury.


Kanadske velvyslanectvi

Zajimavou moznost pripravila Kanada. Pomoci odkazu vyse muzete zjistit, zda mate moznost ziskat dlouhodobe pracovni povoleni v Kanade. Staci vyplnit par otazek, ktere jsou ale samozrejme v anglictine.

Student Agency

Spolecnost se spise venuje studentum, jak uz vyplyva z nazvu spolecnosti, ale alespon pro staze a odborne praxe muze byt Student Agency dobry zacatek. Jedna se o zavedenou firmu s dlouhou pusobnosti na ceskem trhu.

Hot recruit - prace v EU

Hot recruit je webovy portal, ktery se zameruje predevsim na praci ve Velke Britanii. Jedna se o stranku na styl ceskych www.jobs.cz. Jeho nevyhodou je, ze je v anglictine.


Velmi dobry prehled o zahranicnich strankach pro vyhledavani prace muzete najit na webu Ministerstva prace a socialnich veci
Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin