Vitejte

prosim vyberte si z odkazu, ktere Vas zajimaji

Hledam praci - Jak a kde hledat praci

Vitejte.
Tento web je urceny pro ty, kdo chteji pomoci pri hledani prace. Obsahuje prehled moznosti jak a kde hledat praci, jak zacit pracovat v zahranici a co je k tomu potreba, kde hledat rekvalifikace, co delat pri ztrate zamestnani a dalsi informace, ktere Vam muzou pomoci pri hledani prace.

26.05.09

Hledam praci 1

V soucasne dobe existuje v Ceske republice mnoho ruznych webu venujicich se hledani prace. Mezi nejvetsi a nejzajimavejsi weby s nejsirsi a nejlepsi nabidkou pracovnich prilezitosti patri mimo jine i weby nize uvedene:

www.prace.cz
Jeden z nejvetsich portalu v Ceske republice. Mimo nabidky pracovnich prilezitosti poskytuje take zakladni informace tykajici se pracovne-pravnich vztahu. Stejne jako u vetsiny dalsich webu mate moznost zde zadat svuj zivotopis pro zamestnavatele, kteri hledaji zamestnance.


www.jobs.cz
Druhy z velkych webu o pracovnich prilezitostech. Vetsina nabidek je stejna nebo podobna jako na predesle strance. I zde je moznost zadani sveho zivotopisu a take moznost vytvoreni sveho "agenta", ktery sleduje pracovni nabidky dle Vami zadanych kriterii.


www.sprace.cz
Pracovni portal provozovany serverem www.seznam.cz. Moznosti jsou vice mene podobne jako u predeslych dvou stranek.




www.profesia.cz
Nejmensi a nejvice specializovany server urceny spise pro administrativni a manazerske pozice.


Ministerstvo prace a socialnich veci
Web provozovany Ministerstvem prace a socialnich veci, ktery poskytuje informace z Uradu prace v Ceske republice. Urady prace jsou rozdeleny podle jednotlivych kraju a okresu. Vhodna pro hledani prace spise pro manualni pracovniky a delnicke profese.


Dalsi odkazy na hledani prace:
Kde hledat praci
Brigady a docasne prace
Pracovni agentury


Personal Development Blogs - BlogCatalog Blog Directory www.AktualniNet.cz Business Blogs - Blog Rankings zamestnani.4b2b.cz
Website Promotion Directory CZIN.eu Doplňte název vaší stránky Doporučujeme.info | Premium katalog blogarama.com Blog Directory TopList Top Blogs Rink.cz A1 Web Links Blog Directory Blog Listings Business Blogs - Blog Rankings ZDROJ.cz - katalog odkazů www.AktualniNet.cz Newstin